Vezetői teljesítmény fenntarthatóan

A vezetőnek saját magára is figyelni kell, és a beosztottaival is foglalkozni kell, ha szeretné, hogy produktiv, egészséges teljesítmény legyen. De vajon hogyan?

Vendégünk Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezető igazgatója a vezető szemszögéből világít rá azokra a tényezőkre, amik meghatározóak a fenntartható teljesítményben.
Vada Gergely, a Fusion Vital alapítója pedig az adat alapú wellbeingen keresztül mutatja be, hogy mitől függ, hogy hogy vagyunk, és mennyire vagyunk hatékonyak a munkahelyünkön?

🤔 Meddig bírja egy vezető és mire kell figyelnie, ha hosszú távon, egészségesen, fenntarthatóan szeretne eredményeket elérni? Mi a vezető feladata a saját és a munkatársai életvitele kapcsán? Hogyan motiváljunk az életmód változásra?

Az Egészséges Teljesítmény videó podcast 7. adásában a fenntartható vezetői teljesítményről volt szó, erről beszélgettünk vendégemmel Gazsi Zoltánnal (Eisberg Hungary, ügyvezető igazgató) 

Tartalom időbélyegekkel:

0:00 Vendégünk Gazsi Zoltán 2:22 Fenntartható teljesítmény és munka 5:51 Önismeret és visszajelzés 8:12 Sport, Evés, Ivás, Alvás 12:41 Magánélet vs közösség 15:38 Az életmód váltás motivációja 18:56 Vezetői példamutatás

 

🎓A Tudástárban az Adat alapú Wellbeingről volt szó

Hogyan mérhetjük a wellbeinget? Mit tegyünk, ha szeretnénk hatékony, egyben jólléti kultúrát kialakítani? Mitől függ a stressz megküzdésünk?

A Fusion Vital több, mint 35000-es mérési adatbázisából mindez kiderül. Vada Gergely, a Fusion Vital alapítójának előadása az Egészséges teljesítmény élő adásában

Tartalom időbélyegekkel:

0:00 Fusion Vital 3:20 Wellbeing trendek 7:58 Szokások súlya 9:32 Jóllét vs Teljesítmény 13:10 Stressz és Alvás 15:32 Jólléti mutatók 17:23 Produktivitás, presenteesm 24:05 Egészséges teljesítmény, Wellbeing ROI 30:34 Stressz megküzdés 36:21 Stressz kockázatok 36:45 Flow állapot 40:25 Smart wellbeing

 

👉Az Ajánlóban pedig egy ünnepi jótékonysági kezdeményezésről, a Mikulásgyárról mesél nekünk Varga Dorina

Az adásban elhangzott hivatkozások / Hasznos linkek:

A teljes, élőben streamelt adás egyben:

A sorozat többi része: