Üdvözöllek,
Kun Zoltán vagyok,

produktivitás szakértő, teljesítmény mentor.

Itt találod az egyes videók mellett az említett alkalmazásokat, linkeket, használt promptokat: ⬇️

AMAZING AI TARTALMAK HÁTTÉRANYAGOK, LINKEK:

Setapp (Mac) benne a Craft és a Spark is

Spark

Craft

Notion

További linkek, összefoglaló egy megosztott Craft dokumentumban itt

Használt ChatGPT prompthttps://chat.openai.com/share/a419249c-b3b8-4c3f-89a8-a6bf538627c8

Canva: https://www.canva.com/

A videó technikai, kreatív kivitelezése az Ecamm-el készült

 

További Hasznos SEGÉDLETEK Az AMAZING AI közösség tagjainak:

Hogyan lehet jobb AZ ALVÁSOD ÉS A stressz megküzdő képességed?

Mi a Fusion Vitalnál (www.fusionvital.hu) évek óta a legújabb technológiai eszközökkel kutatjuk és ismerjük meg a fiziológiás működésünket, egyedülállóan új és széleskörű ismeretekre tettünk szert a az alvás és a stressz működési mechanizmusával és azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet jobb a megküzdő képességünk.

Együtt dolgozunk többek között élsportolókkal, egyetemekkel, vadászpilótákkal, stb, ahol elemezzük a stresszállapotok működését, és fejlesztjük a teljesítményt.

Ezt a tudást, amit a mérésekből, kutatásokból megszereztük, összefoglaltuk a segédletekben.

 

Letöltöm a segédleteket:

Kun Zoltán
teljesítmény mentor

15+ év közép-és felső, multivezetői karrier során saját bőrömön is megtapasztalhattam, milyen az, mikor a stressz eluralkodik az ember életében. 

Aztán 2016-ban nem csak munkahelyet váltottam, hanem fenntartható pályára is raktam az életemet, és végre teljes munkaidőben azzal foglalkozom, ami szívemnek legkedvesebb: elkötelezett egészségfejlesztőként hozzájárulni ahhoz, hogy növeljük az életminőségünket, és tudatosan tudjuk használni a bennünk rejlő energiákat.

Ennek érdekében a Fusion Vitalnál stressz- és életmód felmérést és tanácsadást végzek, a Legyekjol.hu-nál egészségnevelő portált főszerkesztek, a Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig széles körben egyéni segítséget adok.

KUN ZOLTÁN

Firstbeat Life mérés

A Biohacker Life Summit résztvevőinek 10% kedvezmény a BIOHACKER kuponkóddal (írd be a megrendeléskor, és automatikusan adja a kedvezményt)

Az Adatkezelési tájékoztatóban rögzítettek szerint garantáljuk, hogy megadott elérhetőségi adataidat megbízhatóan kezeljük és nem spammelünk.

A Stressz-teszt és a 21 Legnagyobb Alvás hiba segédletet a Hozz ki többet magadból hírlevelére feliratkozóinknak küldjük el.

A Hozz ki többet magadból hírlevelében hasznos információkat kapsz a stressz, alvás, produktivitás, és más önfejlesztési témakörökben. A feliratkozás nem jár semmilyen kötelezettséggel, ráadásul bármikor le tudsz róla iratkozni.

A Fusion Vitalról többet itt tudhatsz meg.

 

Kontakt:

így tudsz kapcsolatba lépni velem:

kunzoltan@kunzoltan.hu