CAfé KÖTELÉK ALAPÍTVÁNY & HOZZ KI TÖBBET MAGADBÓL: Kevesebb STRESSZ, JOBB ALVÁS

A projektmenedzser egy napja...

A PMSZ Hello Világ! Klub eseményén a résztvevők összeszedték, hogy milyen stresszorrok (stressz szituációk) vannak a mindennapjaikban….

A munkában és a magánéletben egyaránt sok stressz hatás éri a projektmenedzsereket, ami gyakran feszültséget, időnyomást, stressz tüneteket, felületes, töredezett alvást, fáradtságot okoz…

Ismerős a helyzet?

Te is küzdesz a stresszel?

Hogyan lehet jobb a stressz megküzdő képességed?

Mi a Fusion Vitalnál (www.fusionvital.hu) évek óta a legújabb technológiai eszközökkel kutatjuk és ismerjük meg a fiziológiás működésünket, egyedülállóan új és széleskörű ismeretekre tettünk szert a stressz működési mechanizmusával és azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet jobb a megküzdő képességünk.

Együtt dolgozunk többek között élsportolókkal, egyetemekkel, vadászpilótákkal, stb, ahol elemezzük a stresszállapotok működését, és fejlesztjük a teljesítményt.

Ezt a tudást, amit a mérésekből, kutatásokból megszereztük, összefoglaltuk a segédletekben.

Letöltöm a segédleteket:

Kun Zoltán
teljesítmény mentor

15+ év közép-és felső, multivezetői karrier során saját bőrömön is megtapasztalhattam, milyen az, mikor a stressz eluralkodik az ember életében. 

Aztán 2016-ban nem csak munkahelyet váltottam, hanem fenntartható pályára is raktam az életemet, és végre teljes munkaidőben azzal foglalkozom, ami szívemnek legkedvesebb: elkötelezett egészségfejlesztőként hozzájárulni ahhoz, hogy növeljük az életminőségünket, és tudatosan tudjuk használni a bennünk rejlő energiákat.

Ennek érdekében a Fusion Vitalnál stressz- és életmód felmérést és tanácsadást végzek, a Legyekjol.hu-nál egészségnevelő portált főszerkesztek, a Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig széles körben egyéni segítséget adok.

KUN ZOLTÁN

Kontakt:

Ha további kérdésed van:

kunzoltan@kunzoltan.hu

Mit tartalmaz a segédlet?

Az Adatkezelési tájékoztatóban rögzítettek szerint garantáljuk, hogy megadott elérhetőségi adataidat megbízhatóan kezeljük és nem spammelünk.

A Stressz-teszt és a 21 Legnagyobb Alvás hiba segédletet a Hozz ki többet magadból hírlevelére feliratkozóinknak küldjük el.

A Hozz ki többet magadból hírlevelében hasznos információkat kapsz a stressz, alvás, produktivitás, és más önfejlesztési témakörökben. A feliratkozás nem jár semmilyen kötelezettséggel, ráadásul bármikor le tudsz róla iratkozni.

.

Stressz - Alvás - Életmód
mérés

CAFÉ kedvezmény: 15% augusztus 15-ig a CAFE15 kuponkóddal (írd be a megrendeléskor, és automatikusan adja a kedvezményt)

További kérdéseid lennének, amire nem látod itt a választ?

Hívj vagy írj: +36306207147, kunzoltan@kunzoltan.hu

 
A Fusion Vitalról többet itt tudhatsz meg.

.

Kapcsolat és feliratkozás: