Hozz ki többet a VIDEÓzásból!

A VIDEÓ az egyik legjobb tartalom formátum: informatív, látványos, emlékezetes, és marketing szempontból az egyik legjobb bizalom építő eszköz. Már akár egy mobiltelefonnal el lehet kezdeni videókat készíteni, élőzni, tartalmakat előállítani. A megfelelő minőség viszont alapvető elvárás, lehet bármilyen értékes tartalmad, ha nem tudod megfelelő vizuális környezetbe elhelyezni, nem fog elég figyelmet kapni, és nem éred el a célodat. Szerencsére már nagyszerű, akár profi stúdió minőségű megoldások érhetőek el az otthonodban is, csak rajtad áll, hogy mit hozol ki belőle.

Technika? Részben ettől is függ, de nem kizárólag..

Nem kell sok százezres, milliós fényképezőgép, objektív, profi stúdió világítás, háttér: elég egy jobb kamerával felszerelt mobiltelefon, állvány, lámpa: ezek már adnak egy megfelelő technikai alapot, amit aztán majd lehet tovább fejleszteni. A kulcs ugyanis nem a technikai eszközökbe beruházásokban van, hanem abban, hogy mit hozol ki ezekből: milyen kreatív, figyelem felhívó eszközökkel, szemléltető megoldásokkal tudod kiegészíteni a mondanivalódat.. A TARTALOM a lényeg, de a FORMA adja meg azt a szükséges pluszt, ami miatt igazán ÜTŐS lesz a videós tartalmad, és ehhez nem egy-egy újabb hardver, hanem a megfelelő videó menedzselő szoftver a kulcs!

Ami jobb, mint egy webinar rendszer: Ecamm Live

Korábban több WEBINAR PLATFORMOT is kipróbáltam (pl WebinarNinja, Webinarjam) és bár mindegyiknek volt több előnye is, de különösen a kamera kezelés, interaktivitás, prezentációk megosztása területén alulteljesítettek, ráadásul ezek a szoftverek nem is olcsók: 40 -100 dollár HAVONTA... elég drága mulatság annak, aki szeretne magasabb minőséget, de még nem rendelkezik több tízezres követőbázissal, hogy megérje az ilyen eszközök használata..

Aztán kb 4-5 hónapja rábukkantam az Ecamm LIVE-ra, amivel nem csak az edukációs, ismeretterjesztő prezentációimat tudtam magasabb szinte juttatni, de még a hétköznapi Zoom, Teams, Skpye stb calljaimat is látványosabbá tudtam tenni, arról nem is szólva, hogy felgyorsította a teljes videó készítési folyamatot, mert élőben tudom VÁGNI a videókat, ezzel az utómunka ideje drasztikusan lecsökkent…

És az ára? 16 dollár havonta, és a maximális funkciók elérését lehetővé tevő PRO plan is csak 32 dollár /hó.. azaz jóval kevesebbért sokkal többet kap az ember, mint a webinar platformokkal..  (Fogok majd készíteni egy összehasonlító videót is a funkciókról, de összességében ez a fő megállapítás..) Ja, és ingyenesen ki lehet próbálni! Az elmúlt hónapokban is folyamatosan jelentek meg újabb frissítések és funkciók, így az biztos, hogy megéri az árát.. 

Hátrányok? Negatívumként maximum annyit tudok megemlíteni, hogy nem érhető el mindenki számára, ugyanis csak Mac-en érhető el, Windows-os környezetben nem működik..  

Mire használom?

ZOOM Meetingek

Rengeteg időt töltünk online megbeszéléseken, ami nagyon sok koncentrációt igényel, ezért különösen fontos, hogy képesek legyünk megragadni a figyelmet közben.

ÉLŐ STREAMEK

Egy-egy Facebook vagy YouTube élő lehetőséget ad interaktívan kapcsolatba lépni a közönségeddel. Pár klikk és már élőben vagy, de simán tudod időzíteni és megosztani is az élőt, amikor szeretnéd. Ha végeztél, akkor már készen is van a használható videós tartalmad.

VIDEÓ TARTALOM KÉSZÍTÉS

Régebben egy-egy videó felvétele napokig (sőt, az elején hetekig.. :P) tartott, és utána jött még az utómunka, most pedig az egész folyamat felgyorsult, élőben "vágok" és a végén már mehet is a feltöltés..

INTERJÚK

Az interjú jellemzően nem egy rövid műfaj, a figyelmet nem könnyű hosszú távon fenntartani, ehhez az Ecamm rengeteg lehetőséget biztosít..

Egy példa:

Érdekel?

Az összes PRO funkciót kipróbálhatod 14 napig ingyenesen, itt:

A CYBER22 kód november 28-ig érvényes, 40%-os kedvezményt jelent az eredeti árhoz képest!

Kipróbáltad? Kérdésed van? Szívesen segítek, írj ide:

kunzoltan@kunzoltan.hu

Ajánlási alapelvem:

Csak olyan terméket / szolgáltatást ajánlok, amit magam is kipróbáltam, használok és értékesnek tartok

Előfordulhat, hogy az ajánlásért jutalékot kapok, de számodra ez semmilyen hátránnyal nem jár, sőt ezzel tudod támogatni, hogy további értékes tartalmakat készítsek. Köszönöm! 

Szívesen veszem a visszajelzéseket: mennyire volt hasznos számodra? írd meg nekem: kunzoltan@kunzoltan.hu