Miért hoztam létre ezt a platformot?

Rájöttem arra, hogy túl nagy tétje van vannak, ha nem jut el kellő időben minél több emberhez arról tényszerű, objektív, egyben pozitív, motiváló információ, hogy 

  • miért fontos és 
  • hogyan érdemes változtatni életünkön 

ha sokáig szeretnénk egészségesen, fenntarthatóan élni és elérni azokat a céljainkat amiket igazán szeretnénk! 

Miért hozz ki többet magadból?

Ugyanis:

Az emberek konkrétan kinyírják magukat az egészégtelen életmóddal, vagy ha kisebb-nagyobb mértékben egészségesen is próbálnak élni akkor meg agyonhajszolják, stresszelik magukat és azt veszik észre hogy tök sokszor fáradtak, frusztráltak, nem haladnak eléggé a céljaik elérésében.

Már akinek van, ugye, mert sokan csak vágynak egy jobb, egészségesebb, boldogabb, sikeresebb életre de a hétköznapokban ezt valahogy mégsem sikerül elérni.

Akik próbálkoznak egy-egy életcélt elérni, legyen ez egy karrierlépés, több pénz, lefogyás vagy egyéb olyan cél amiért megéri küzdeni meg gyakran azt tapasztalják hogy vannak időszakok amikor ezerrel belehúznak, keményen dolgoznak, odateszik magunkat, de a hatás nem tart örökké, elfogy a lendület, lemerül az akkumulátor, kizsigerelődik a szervezet és  rosszabb esetben meg is betegszik a nagy igyekezetben..

Pedig az emberi természet adaptációs képessége egy csoda: azaz hihetelen módon képes alkamazkodni a szervezetünk azokhoz a szokásokhoz amiket kialakítunk – mindkét irányba, pozitív és negatív irányba egyaránt..

  • Mi lenne akkor ha a hétköznapi döntéseinkkel, szokásainkkal ahelyett hogy kinyírnánk magunkat pont hogy segítenénk a szervezetünket, testünket, lelkünket megújulni és egy fenntarható életminőséget elérni?
  • Mi lenne, ha tisztában lennénk azzal, hogy pontosan hogyan működik a saját szervezetünk, figyelnénk a jelzéseire, és úgy próbálnánk többet és jobbat tenni, növelni a teljesítményünket hogy az a szervezetünknek, saját magunknak is fenntartható legyen?

Korábban különféle közép-és felsővezetői pozíciókat töltöttem be, jellemzően multiknál. Egészségbiztosítási vezetőként ráláttam arra, hogy a magyar egészségügy problémái mögött mekkora jelentősége van az egészségtudatosságnak, egészséges életmódnak.

Inspiráló vezetőként mindig is foglalkoztatott az, hogy mi az amitől az emberek képesek változtatni a munkájukon, életükön, mi a motivációjuk hajtóereje. A sokkoló statisztikák helyett hogyan lehet pozitív támogatással eredményeket elérni.

Ráadásul amióta most már több, mint 6 éve saját egészségfejlesztési vállalkozásunkat csináljuk azt is megtapasztaltam hogy a technológia milyen óriási segítéget tud adni abban, hogy jobban megértsük, hogyan működünk mi valójában.

Túl vagyok már több száz motivációs, egészségfejlesztési coaching ügyfélbeszélgetésen és megtapasztaltam hogy VAN VÁLTOZÁS,  sokan képesek arra hogy jó irányba változtassanak az életükön!

Így tehát VAN MONDIVALÓM 🙂 és remélem lehetőségem lesz minél több emberhez eljuttatnom azt hogy MIÉRT, HOGYAN, és MIT változtassanak az életükön hogy hosszú távon, egészségesen, fenntartható teljesítménnyel érjék el céljaikat!