Töltsd le a 21 legnagyobb alvás hibát:

hogy megtudd, mit érdemes változtatnod!

Bónuszként elküldjük neked a Stressz-tesztet is, hogy tudd, mennyire van jelen a stressz az életedben!

.

Hogyan lehet fejleszteni az alvásunkat?

Mi a Fusion Vitalnál (www.fusionvital.hu) évek óta a legújabb technológiai eszközökkel kutatjuk és ismerjük meg a fiziológiás működésünket, egyedülállóan új és széleskörű ismeretekre tettünk szert a stressz működési mechanizmusával és azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet jobb a megküzdő képességünk, hatékonyabb a regenerációnk, jobb az alvásunk.

Együtt dolgozunk többek között élsportolókkal, egyetemekkel, vadászpilótákkal, stb, ahol elemezzük a stresszállapotok és a regeneráció működését, és fejlesztjük a teljesítményt.

A testszenzoros mérések összesített eredményeiből – több, mint 20 000 elemzett napról van szó(!)- egyértelműen látszódik, hogy mitől függ, hogy kipihentek leszünk, milyen hibákat tudunk elkövetni, és az is kiderül, hogy mit kell tennünk, hogy ezeket elkerüljük.

Letöltöm az alvás segédletet:

Kun Zoltán
teljesítmény mentor

15+ év közép-és felső, multivezetői karrier során saját bőrömön is megtapasztalhattam, milyen az, mikor a stressz eluralkodik az ember életében. 

Aztán 2016-ban nem csak munkahelyet váltottam, hanem fenntartható pályára is raktam az életemet, és végre teljes munkaidőben azzal foglalkozom, ami szívemnek legkedvesebb: elkötelezett egészségfejlesztőként hozzájárulni ahhoz, hogy növeljük az életminőségünket, és tudatosan tudjuk használni a bennünk rejlő energiákat.

Ennek érdekében a Fusion Vitalnál stressz- és életmód felmérést és tanácsadást végzek, a Legyekjol.hu-nál egészségnevelő portált főszerkesztek, a Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig széles körben egyéni segítséget adok.

KUN ZOLTÁN

Mit tartalmaz a segédlet?

Érdekel a segédlet:

Kontakt:

Ha további kérdésed van:

kunzoltan@kunzoltan.hu

Az Adatkezelési tájékoztatóban rögzítettek szerint garantáljuk, hogy megadott elérhetőségi adataidat megbízhatóan kezeljük és nem spammelünk.

A „Hogyan Stresszelj Okosan?’ segédletet a Hozz ki többet magadból hírlevelére feliratkozóinknak küldjük el.

A Hozz ki többet magadból hírlevelében hasznos információkat kapsz a stressz, alvás, produktivitás, és más önfejlesztési témakörökben. A feliratkozás nem jár semmilyen kötelezettséggel, ráadásul bármikor le tudsz róla iratkozni.

.

RÁADÁSKÉNT a feliratkozásért cserében köszönetképpen elküldöm a STRESSZ TESZTET is,

hogy tisztában lehess saját stressz-helyzeteddel!

Köszönöm a feliratkozást!

Kapcsolat és feliratkozás: