legyek jól! webinárium sorozat Ne a stressz irányítson!

Most különösen fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mit okoz az életünkben jelen levő stressz, és mit tudunk tenni annak érdekében, hogy a káros hatásokat tompítsuk!

Hogyan lehet jobb a stressz megküzdő képességed?

Mi a Fusion Vitalnál (www.fusionvital.hu) évek óta a legújabb technológiai eszközökkel kutatjuk és ismerjük meg a fiziológiás működésünket, egyedülállóan új és széleskörű ismeretekre tettünk szert a stressz működési mechanizmusával és azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet jobb a megküzdő képességünk.

Együtt dolgozunk többek között élsportolókkal, egyetemekkel, vadászpilótákkal, stb, ahol elemezzük a stresszállapotok működését, és fejlesztjük a teljesítményt.

Ezt a tudást, amit a mérésekből, kutatásokból megszereztünk ebben a stressz webináriumban megosztom veletek!

A következő ingyenes webináriumra
jelenleg előzetesen tudsz jelentkezni, itt:

Előjelentkezés a webináriumra

A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár, ingyenes. A megadott emai címre küldjük majd az értesítést a következő alkalomról.

Miről lesz szó?

Előadó

15+ év közép-és felső, multivezetői karrier során saját bőrömön is megtapasztalhattam, milyen az, mikor a stressz eluralkodik az ember életében. 

Aztán 2016-ban nem csak munkahelyet váltottam, hanem fenntartható pályára is raktam az életemet, és végre teljes munkaidőben azzal foglalkozom, ami szívemnek legkedvesebb: elkötelezett egészségfejlesztőként hozzájárulni ahhoz, hogy növeljük az életminőségünket, és tudatosan tudjuk használni a bennünk rejlő energiákat.

Ennek érdekében a Fusion Vitalnál stressz- és életmód felmérést és tanácsadást végzek, a Legyekjol.hu-nál egészségnevelő portált főszerkesztek, a Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig széles körben egyéni segítséget adok.

KUN ZOLTÁN

Kérdések - Válaszok

Felmerülő kérdéseidre itt válaszokat kapsz:

Igen, a webinárium teljesen ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár, hozz ki magadból a segítségével minél többet! 🙂

Online, a linket a résztvevők emailben kapják meg előttte.

Természetesen! 🙂 Ha van olyan ismerősöd, akinek érdekes lehet, akkor megköszönjük ha értesíted róla!

Az előjelentkezés után emailen foglak értesíteni a következő időpontról.

A regisztráltak a webinárium után korlátozott ideig (kb 2 hétig) még vissza tudják nézni a felvételt. 

Bármilyen eszközről (PC, Mac, laptop, táblagép, mobiltelefon) lehet követni az előadást. Telepíteni sem kell semmit, a webinárium az emailben kapott linken lesz elérhető (legjobban Chrome böngészőre optimalizált, de ez ugyanúgy nem feltétel). Nincs szükség webkamerára sem hozzá, a webináriumban az előadót és a prezentációs diákat lehet látni, a résztvevőknek chat ablakban lehet hozzászólni, kérdezni.

Benne vagyok:

Előelentkezés a webináriumra

A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár, ingyenes. A megadott emai címre küldjük majd az értesítést a következő alkalomról.
Kontakt:

Ha további kérdésed van:

kunzoltan@kunzoltan.hu