hozz ki többet magadból webinárium sorozat ingyenes, online webinárium

Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást! Ha csak várod a csodát, akkor még hónapok, akár az egész év is eltelhet anélkül, hogy valóban haladnál is előre…

Hogyan lehet ez az éved eredményes?

A 2020-as év után már sok mindent máshogy gondolunk, megváltoztak a prioritásaink.

Ami viszont nem változott: ha vannak vágyaink, álmaink, céljaink, akkor azokért tenni kell. Még akkor is -vagy leginkább akkor meg pláne- ha vannak olyan körülmények az életünkben, amiket nem mi irányítunk.

Felértekelődött az egészség, hátráltat minket a stressz, és gyakran úgy érezzük, nincs energiánk megtenni a következő fontos lépést, amit kellene.

Ezért ebben a webináriumban abban fogok segíteni neked, hogy HOGYAN lehet a 2021-es éved Eredményes, Egészséges, és Energiával teli!

ELŐJELENTKEZÉS

Jelenleg előjelentkezni tudsz, a következő alkalomról
értesíteni foglak, amint ismét meghirdetésre kerül:

ELŐJELENTKEZÉS

Jelenleg előjelentkezni tudsz, a következő alkalomról
értesíteni foglak, amint ismét meghirdetésre kerül:

Miről lesz szó?

Előadó

15+ év közép-és felső, multivezetői karrier során rengetegszer terveztem évet, nem csak magam, hanem a csapatom, a vállalatom számára is. Tudom, mik azok a technikák, amivel eredményes, sikeres lehetsz ebben.

2016-ban nem csak munkahelyet váltottam, hanem fenntartható pályára is raktam az életemet, és végre teljes munkaidőben azzal foglalkozom, ami szívemnek legkedvesebb: elkötelezett egészségfejlesztőként, hatékonysági tanácsadóként hozzájárulni ahhoz, hogy növeljük az életminőségünket, és tudatosan tudjuk használni a bennünk rejlő energiákat.

Ennek érdekében a Fusion Vitalnál stressz- és életmód felmérést és tanácsadást végzek, a Legyekjol.hu-nál egészségnevelő portált főszerkesztek, a Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig széles körben egyéni segítséget adok.

KUN ZOLTÁN

Kérdések - Válaszok

Felmerülő kérdéseidre itt válaszokat kapsz:

Igen, a webinárium teljesen ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár, hozz ki magadból a segítségével minél többet! 🙂

Online, a linket a résztvevők emailben kapják meg előttte.

Természetesen! 🙂 Ha van olyan ismerősöd, akinek érdekes lehet, akkor megköszönjük ha értesíted róla!

Ha nem megfelelő számodra az időpont, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre és értesíteni fogunk a legközelebbi alkalomról!

A regisztráltak a webinárium után korlátozott ideig (kb 2 hétig) még vissza tudják nézni a felvételt. 

Bármilyen eszközről (PC, Mac, laptop, táblagép, mobiltelefon) lehet követni az előadást. Telepíteni sem kell semmit, a webinárium az emailben kapott linken lesz elérhető (legjobban Chrome böngészőre optimalizált, de ez ugyanúgy nem feltétel). Nincs szükség webkamerára sem hozzá, a webináriumban az előadót és a prezentációs diákat lehet látni, a résztvevőknek chat ablakban lehet hozzászólni, kérdezni.

Benne vagyok:

Kontakt:

Ha további kérdésed van:

kunzoltan@kunzoltan.hu