Élőben a LinkedIn-en és a Youtube-on!

A következő részben:

A legutóbbi részben:

Az IGAZI FÉRFI: kenyérkereső / családfenntartó / nagyszerű apa / eredményes / erős / megingathatalan / …
… és SOHA nem sír / nem borulhat ki / nem lehet gyenge / nem tétovázhat / nem szoronghat / nem lehetnek kételyei magával, a FÉRFI SZEREPEIVEL kapcsolatban..

..vagy mégis? 

Az Egészséges Teljesítmény videó podcast következő adásában a férfiakról, a férfiak szerepeiről, és az őket ezekeben a szerepekben érő nyomásról fogunk beszélni – nem csak férfiaknak.

-Vendégem lesz Tibenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapítója
-A Tudástárban a Férfi egészségről lesz szó
-..és beszámolunk a Férfiak reflektorfényben konferenciáról is.

Gyere élőben és kommentelj, kérdezz! Vissza is tudod nézni majd az adást, ha nem lenne megfelelő az időpont.

 

Hogyan ne égj ki vezetőként?

👉 A Tudástárban a Kiégés jeleiről volt szó

👉 Vendégünk a stúdióban Kiss András, aki már 18 éve a Budai Egészségközpont felsővezetője, megosztja velünk saját hatékony módszereit is a kiégés elkerülésére

👉 és beszámoltunk a Well & Leadership, vállalati wellbeing konferenciáról is

Itt tudod visszanézni a legutóbbi adást:

 

Válassz csatornát:

Korábbi adásaink:

Rövid hírek:

Érdekelnek ezek a tartalmak?

Iratkozz fel az értesítőre, hogy ne maradj le a következő adásról, ráadásul elküldök neked két hasznos segédletet is, amivel tesztelni tudod a stressz szintedet, és többet tudhatsz meg a pihentető alvás kritériumairól:

 

Feliratkozom az értesítőre:

Támogatónk a Fusion Vital:

Adatalapú Wellbeing Program

A Fusion VItaltól

Kun Zoltán
teljesítmény mentor

15+ év közép-és felső, multivezetői karrier során saját bőrömön is megtapasztalhattam, milyen az, mikor a stressz eluralkodik az ember életében. 

Aztán 2016-ban nem csak munkahelyet váltottam, hanem fenntartható pályára is raktam az életemet, és végre teljes munkaidőben azzal foglalkozom, ami szívemnek legkedvesebb: elkötelezett egészségfejlesztőként hozzájárulni ahhoz, hogy növeljük az életminőségünket, és tudatosan tudjuk használni a bennünk rejlő energiákat.

Ennek érdekében a Fusion Vitalnál stressz- és életmód felmérést és tanácsadást végzek, a Legyekjol.hu-nál egészségnevelő portált főszerkesztek, a Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig széles körben egyéni segítséget adok.

KUN ZOLTÁN

Kontakt:

így tudsz kapcsolatba lépni velem:

kunzoltan@kunzoltan.hu

Az Adatkezelési tájékoztatóban rögzítettek szerint garantáljuk, hogy megadott elérhetőségi adataidat megbízhatóan kezeljük és nem spammelünk.

A Stressz-teszt és a 21 Legnagyobb Alvás hiba segédletet a Hozz ki többet magadból hírlevelére feliratkozóinknak küldjük el.

A Hozz ki többet magadból hírlevelében hasznos információkat kapsz a stressz, alvás, produktivitás, és más önfejlesztési témakörökben. A feliratkozás nem jár semmilyen kötelezettséggel, ráadásul bármikor le tudsz róla iratkozni.

.

Stressz - Alvás - Életmód mérés

Az Egészséges Teljesítmény videó podcast nézőinek 10% kedvezmény: október 30-ig az ET1030 kuponkóddal (írd be a megrendeléskor, és automatikusan adja a kedvezményt)

További kérdéseid lennének, amire nem látod itt a választ?

Hívj vagy írj: +36306207147, kunzoltan@kunzoltan.hu

 
A Fusion Vitalról többet itt tudhatsz meg.

.

Kapcsolat: