Mit tegyünk, ha hosszú távon szeretnénk egészségesen élni, dolgozni?

benne: aktuális hírek, helyszíni tudósítások, meghívott vendég, ismereterjesztő előadás -
az egészséges teljesítmény alapjait bemutatva és kutatva!

A következő részben:

A legújabb részben:

Hogyan legyél kipihent és energikus? – Ez az eszköz segít! 

  • Az Egészséges Teljesítmény TECH különkiadásában a Fusion VItal bemutatja magyarországi premierként a hordható eszközöket fejlesztő Firstbeat legújabb innovációját:

Válassz csatornát:

Korábbi adásaink:

Rövid hírek:

Érdekelnek ezek a tartalmak?

Iratkozz fel az értesítőre, hogy ne maradj le a következő adásról, ráadásul elküldök neked két hasznos segédletet is, amivel tesztelni tudod a stressz szintedet, és többet tudhatsz meg a pihentető alvás kritériumairól:

 

Feliratkozom az értesítőre:

Támogatónk a Fusion Vital:

Adatalapú Wellbeing Program

A Fusion VItaltól

Kun Zoltán
teljesítmény mentor

15+ év közép-és felső, multivezetői karrier során saját bőrömön is megtapasztalhattam, milyen az, mikor a stressz eluralkodik az ember életében. 

Aztán 2016-ban nem csak munkahelyet váltottam, hanem fenntartható pályára is raktam az életemet, és végre teljes munkaidőben azzal foglalkozom, ami szívemnek legkedvesebb: elkötelezett egészségfejlesztőként hozzájárulni ahhoz, hogy növeljük az életminőségünket, és tudatosan tudjuk használni a bennünk rejlő energiákat.

Ennek érdekében a Fusion Vitalnál stressz- és életmód felmérést és tanácsadást végzek, a Legyekjol.hu-nál egészségnevelő portált főszerkesztek, a Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig széles körben egyéni segítséget adok.

KUN ZOLTÁN

Kontakt:

így tudsz kapcsolatba lépni velem:

kunzoltan@kunzoltan.hu

Az Adatkezelési tájékoztatóban rögzítettek szerint garantáljuk, hogy megadott elérhetőségi adataidat megbízhatóan kezeljük és nem spammelünk.

A Stressz-teszt és a 21 Legnagyobb Alvás hiba segédletet a Hozz ki többet magadból hírlevelére feliratkozóinknak küldjük el.

A Hozz ki többet magadból hírlevelében hasznos információkat kapsz a stressz, alvás, produktivitás, és más önfejlesztési témakörökben. A feliratkozás nem jár semmilyen kötelezettséggel, ráadásul bármikor le tudsz róla iratkozni.

Stressz - Alvás - Életmód mérés

Az Egészséges Teljesítmény videó podcast nézőinek 10% kedvezmény: október 30-ig az ET1030 kuponkóddal (írd be a megrendeléskor, és automatikusan adja a kedvezményt)

További kérdéseid lennének, amire nem látod itt a választ?

Hívj vagy írj: +36306207147, kunzoltan@kunzoltan.hu

 
A Fusion Vitalról többet itt tudhatsz meg.

.

Kapcsolat: